Xiaomi a lansat oglinda de make-up care funcționează și ca un powerbank

Compania chinezeasca, Xiaomi a lansat un incarcator portabil, care in acelasi timp este dotat si cu oglinda pentru machiaj. Produsul nu este fabricat direct de catre Xiaomi, ci de de catre una dintre companiile sale ecologice. Incarcatorul si oglinda sunt combinate si vin in dimensiunea de 85 x 76 x 17 mm, facand astfel oglinda suficient de portabila ca sa incapa in poseta doamnelor si domnisoarelor. Dispozitivul este vandut la un pret accesibil de 129 yuan (80 lei).

Powerbank-ul este proiectat pentru a livra energie de urgenta, pentru ca are doar 3000mAh, cu care poate incarca doar un singur telefon si vine cu 5V/1A input si output.

Oglinda pentru machiaj este inconjurata cu margele din LED-uri cu o luminozitate ridicata si lumina de completare care imita lumina naturala, facand luminile uniforme si naturale.

Luminozitatea poate fi reglata in functie de nivelul si preferintele utilizatoarei insa, in schimb, dispozitivul este dependent de nivelul de lumina din mediul inconjurator. In plus, oglinda de machiaj beneficiaza si de un design de 2x lupa. Prin urmare, in ciuda marimii portabile, obiectele vazute in oglinda sunt foarte clare, fara nici un fel de deformare.

Atunci cand butonul este apasat pentru scurt timp, luminile de completare vor aprinde incet, dupa o secunda, si adaptarea de la lumina slaba la lumina ridicata, va fi completata in doar 3 secunde. Daca apasam din nou butonul, lumina se va intuneca incet dupa o secunda. Reglarea de la luminozitate ridicata la luminozitate slaba va fi c ompletata, la fel, in 3 secunde. In cazul in care oglinda este inchisa, luminile se sting automat.

Cand bateria ramane cu doar 10% energie, margelele de lumina se sting in mod automat, pana ce oglinda se transforma intr-o mica oglinda simpla, portabila. Dar oricum, lumina de completare poate fi folosita in continuare, aproxinativ inca o ora, pentru a ilumina in continuare sesiunea de machiaj.

Aceasta oglinda reprezinta un cadou ideal pentru doamne si domnisoare, este un produs confectionat din materiale de calitate. Designul este unul modern si frumos, este perfecta pentru pensat, make-up, tratamente cosmetice, lucruri pe care in general le fac femeile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?