The Ice Road: un prim trailer pentru filmul Netflix cu Liam Neeson

Fara indoiala, Liam Neeson nu este inca pregatit sa renunte la filmele de actiune. Primul trailer al celui mai recent film al sau, intitulat The Ice Road este o dovada in acest sens. Actorul este inca o data pregatit sa lupte impotriva celor rai si sa faca tot ce ii sta in putinta pentru ca binele sa triumfe.

De la succesul imens de care s-a bucurat in 2008 cu filmul Taken, Liam Neeson nu a mai reusit sa se faca remarcat in filme de actiune. In ciuda faptului ca are peste 68 de ani, actorul nu se simte pregatit sa renunte la filmele de actiune.

Nu conteaza intriga, nu conteaza realizatorul sau titlul lung-metrajului in care joaca, cel mai important pentru Liam Neeson este sa joace. In urmatorii ani, cu siguranta nu il vom mai vedea atat de des in filme de actiune drept urmare trebuie sa profitam de fiecare aparitie a sa. The Ice Road este cel mai recent film in care joaca actorul.

In The Ice Road, Liam Neeson se imbarca intr-o cursa contra cronometru impreuna cu echipa sa pe lacurile inghetate pentru a salva un grup de mineri ramasi captivi sub gheata. Primul trailer aparut ni-l arata pe actor in mijlocul unui climat complicat. Insa, Liam Neeson, in ciuda tuturor obstacolelor care ii apar in cale este determinat sa salveze minerii, chiar si cu pretul propriei sale vieti. Acest film le va aminti unora de cazul minerilor chilieni din 2013.

Cu toate acestea, in afara de faptul ca ni-i infatiseaza pe Liam Neeson si pe Fishburne in plina actiune in timpul misiunii de salvare, trailerul ne mai arata in egala masura ca, in drumul lor spre salvarea sufletelor captive sub gheata, vor mai trebui sa faca fata numerosilor atacanti inarmati pana in dinti, decisi sa le puna bete in roate.
Realizat de catre Jonathan Hensleigh (The Punisher), The Ice Road va fi difuzat pe Netflix incepand cu data de 25 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *