Superintelligence (2020)

La fel ca toate platformele de streaming, HBO Max se lanseaza in difuzarea de filme originale si, cu Superintelligence trebuie sa recunoastem ca a facut o treaba destul de buna. Chiar daca nu este comedia romantica a anului, scenariul sau care se invarte in jurul inteligentei artificiale incarnate de vocea lui James Corden se dovedeste a fi mai amuzanta decat ne-am fi inchipuit. Steve Mallory, care o cunoaste foarte bine pe Melissa McCarthy, scrie aceasta aventura care nu are nimic extraordinar insa se dovedeste a fi excelenta pentru un moment amuzant de petrecut fara sa ne facem griji cu privire la ce se perece in jurul nostru.

Unele scene din film sunt de-a dreptul seducatoare si reusesc sa ne provoace simpatia fata de personajele principale, mai ales in privinta relatiei dintre McCarthy si Cannavale. Exista o alchimie vizibila intre acesti doi actori.

Lui Carol Peters nu i se intampla niciodata nimic interesant in viata. Insa, intr-o zi, brusc, telefonul, televizorul si cuptorul cu microunde incep sa faca cateva comentarii deplasate…Carol este convinsa ca este victima unor glume nesarate sau ca este pe cale sa isi piarda mintile… in realitate, Carol a fost aleasa de cea mai mare super inteligenta de pe planeta care o observa si preia controlul asupra vietii sale…obiectivul sau final fiind unul mai mult decat sinistru. Pe termen lung, intentioneaza sa detina controlul asupra intregii lumi. Carol este deci ultima sansa a umanitatii inainte ca aceasta insolenta inteligenta artificiala sa nu reuseasca sa isi duca planul malefic la bun sfarsit…

Chiar daca scopul filmului era acela de a ne oferi ceva memorabil, nu prea reuseste acest lucru in cele din urma. Ne amuzam pe moment dupa care uitam rapid filmul, ca si cum nici nu ar fi existat. Este o comedie fast-food cu momente simpatice, in care relatia dintre Carol si fostul sau iubit ne ofera cateva scene amuzante…si cam atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *