Shadow & Bone, noul serial Netflix pe care îl vei devora cu siguranță

Amatorii de fantasy si de aventura asteapta cu nerabdare noul serial Netflix Shadow & Bone, adaptarea unei celebre saga culte. 

Cei si cele care l-au adorat pe Henry Cavill in The Witcher, care au devorat serialele precum Game of Thrones sau Cursed nu mai pot de nerabdare. Netflix va dezvalui in curand serialul Shadow & Bone.

Este unul din cele mai asteptate seriale ale anului si nu degeaba. Este vorba despre o adaptare literara de la o saga culta, The Hunger Games.

Romanele autoarei americane Leigh Bardugo consituie trilogia Grisha. Aici avem Shadow & Bone, Siege and Storm si Ruin and Rising.

Romanele aparute intre 2012 si 2014 au fost vandute in peste 2 milioane de exemplare in peste 20 de tari. Chiar daca adaptarea este una extrem de asteptata, unii se indoiesc de ea, din cauza faptului ca este foarte complicata din punctul de vedere al scenariului. La fel ca si The Witcher.

Netflix a decis sa adapteze deci celebra saga si a numit serialul sau Shadow & Bone, Saga Grisha. Este cea care ne va duce intr-o lume distrusa de razboaie unde o tanara soldat orfana, Alina Starkov descopera ca are o putere extraordinara prin care va putea sa isi elibereze tara. In timp ce amenintarea presanta a monstruosului Shadow Fold este din ce in ce mai prezenta, Alina trebuie sa paraseasca tot ceea ce stia pana acum pentru a se alatura unei armate magice de soldati, pe numelelor Grisha. Dar, incercand sa isi stapaneasca puterile, isi da seama de faptul ca exista o linie foarte subtire intre amici si inamici si ca aparentele sunt uneori inselatoare. 

In pielea Alinei o vom regasi pe Jessie Mei Li. Va juca aici alaturi de actorul din Narnia si Westworld, Ben Barnes, care va avea rolul lui The Darkling- General Kirigan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *