Pantalonul cu despicătură, tendința casual-șic a verii

Pantalonul cu despicătură se anunţă a fi tendinţa casual-şic a verii. Nu ştii însă cum să îl porţi pentru a crea cele mai frumoase ţinute? Iată câteva idei şi sfaturi care să te inspire.

Cu siguranţă că ai deja în dressing piesele vestimentare must have ale verii 2016. Dar a mai apărut încă una pe scena modei care trebuie să fie achiziţionată neapărat. Este vorba despre pantalonul cu despicătură sau cu fente laterale. Un must have care a trecut până acum aproape neobservat dar care începe să se impună încet-încet drept un veritabil must have.

Deci gata cu împărăţia pantalonilor slim! Pentru a fi cea mai confortabilă în acest sezon va trebui să mizezi totul pe un pantalon fluid cu despicături.

Dintre toate modelele disponibile, va trebui să alegi pantalonul tip palazzo sau fusta tip pantalon cu fente laterale. Alături de o cămaşă cu dungi şi de pantalonii în nuanţe de albastru serenity vei fi cea mai cool şi mai trendy. Alături de o pereche de pantofi cu toc vei reuşi să reechilibrezi silueta mai ales dacă eşti mică de înălţime. Un alt truc dacă vrei să dai senzaţia de picioare interminabile- topul cropped.

Dar poţi miza şi pe un model mai slim, precum cel ţigaretă de exemplu. Un alt model de pantaloni foarte în vogă care revin în forţă? Pantalonii baggy care au reuşit să se reinventeze şi ei datorită despicăturilor. Cu un top din denim vei reuşi să îi pui cel mai bine în valoare.

Cel mai frumos model pentru această vară? Cei în nuanţe de alb, cu siguranţă. Poartă-i alături de un top cu imprimeuri florale şi de cele mai frumoase săndăluţe ale verii sau de pantofi în nuanţe de nude pentru a obţine cele mai frumoase ţinute ale verii. Sau de o bluză navy, un alt must have al verii anului 2016.

Un comentariu la „Pantalonul cu despicătură, tendința casual-șic a verii

  1. Da ce pot sa va spun e ca filmul chiar e bun si transmite un mesaj.Problema e ca acest gen de film nu e pentru toata lumea.Si nu ma mir ca pustii astia de 14-15 ani lasa fmovies.actor mesaje ce denigreaza filmul.Ei nu au cum sa inteleaga chestiile astea.Daca ati fost indoctrinati de mici, se explica faptul pentru care voua nu va place filmul.Oricum va recomand sa il luati si sa il vizionati apoi spuneti-va parerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *