Măcar o dată în viață trebuie vizitate plajele cu nisip negru din Tenerife

Cu siguranta atunci cand aud de Tenerife oamenii se gandesc adesea la preturi exagerat de mari, la vacante scumpe si la destinatii de lux. Adevarul este insa altul.

A merge in Tenerife nu mai este un lux, iar o vacanta aici de cateva zile poate fi comparata, din punct de vedere al pretului cu o saptamana la Mamaia.

Tenerife este una din unicele zone in lume unde plajele au nisip negru. Nisipul negru este o caracteristica foarte importanta pentru ca atrage foarte multi turisti curiosi si dornici de a-l simti sub picioare.

Nisipul de culoare neagra se datoreaza originilor vulcanice ale insulei si nu altor fenomene inexplicabile. Tenerife, cea mai mare insula din arhipelagul Canare situat in Oceanul Atlantic, cu o lungime de 80 de kilometri si o latime de 50 de kilometri este cunoscuta de turistii dornici de mare, soare si distractie!

Poate ca pana nu demult, Tenerife nu era vazuta ca si o destinatie de vacanta impreuna cu familia sau cu piticii, ci numai cu prietenii pusi pe distractie, insa nu si acum!

Tenerife prinde viata si zi si noapte, nisipul fin sau mai putin fin al plajelor este framantat de picioarele si de trupurile turistilor si locatiile de distractie sunt in topul cautarilor!

Cele mai frumoase plaje cu nisip negru din Tenerife se afla in partea vestica a insulei, cele mai importante fiind Los Gigantes, Playa de la Arena si La Caleta. Nisipul fin si afanat al plajei De La Arena precum si apusurile sau rasariturile surprinse de pe plaja sunt doar cateva dintre motivele pentru care turistii isi petrec una sau cateva nopti aici.

De asemenea, plaja din Los Gigantes, mai ingusta, insa tot cu nisip negru afanat, este un loc foarte linistit, cu piscine naturale care sunt create de rocile vulcanice, dar si cu restaurante si terase cu specific.

Nu in ultimul rand, plaja La Caleta este renumita pentru nisipul inchis la culoare, apa limpede si umbrelutele surprinzatoare! Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care romanii ar trebui sa isi indrepte atentia catre o vacanta exotica petrecuta in Tenerife!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *