Killing Eve – tensiunea sexuală urcă

Agenta din cadrul Serviciilor Secrete britanice Eve Polastri (Sandra Oh, recompensata cu un Glob de Aur pentru rolul din acest serial) si ucigasa in serie, pe cat de frumoasa pe atat de infricosatoare, Villanelle (Jodie Comer) isi reiau rolurile si implicit cursa nebuna in sezonul 2 al excelentului serial Killing Eve.

Sezonul 2 al serialului Killing Eve urmeaza sa fie difuzat incepand cu data de 12 septembrie pe Canal +. Actiunea se reia la exact 36 de secunde de la evenimentele ce au avut loc la sfarsitul sezonului 1. Dupa ce a injunghiat-o, spioana MI6, Eve nu stie daca Villanelle, ucigasa in serie psihopata care o fascineaza atat de tare, a supravietuit sau nu…

Creat de catre talentata Phoebe Waller-Bridge (actrita si creatoarea serialului Fleabag, recent solicitata sa participe la scrierea scenariului celui de-al 25-lea film James Bond), serialul este produsa de Emerald Fennell. Aceasta din urma continua sa cu o placere bolnava sa faca sa evolueze relatia ambigua ce s-a legat intre cele doua eroine ale serialului. O obsesie veninoasa care ne face sa devenim dependenti de acest film.

Un serial feminist, presarat cu putin umor british, Killing Eve este pus in evidenta in special de cele doua personaje principale, Eve si Villanelle. Doua interprete absolut remarcabile, de altfel, ambele nominalizate anul acesta pentru un premiu de interpretare in cadrul premiilor Emmy.

De notat este ca productia sezonului 3 a debutat in aceasta vara sub conducerea scriitoarei britanice Suzanne Heathcote (Fear the Walking Dead) care va interveni si ca producatoare executiva si ca scenarista principala a serialului pastrand astfel traditia care consta in lasarea mostenirii unei alte voci feminine.

In plus, in sezonul 2 Eve calatoreste intr-un loc psihologic intunecat. Cu alte cuvinte, este impinsa aproape de limita in toate modurile posibile si imposibile – casnicie, munca, din punctul de vedere al propriei sale personalitati insa si din punct de vedere sexual. Datorita faptului ca este atat de obsedata de Villanelle ajunge sa se izoleze de tot si de toate. Personalitatea ajunge sa i se schimbe deoarece este nevoita datorita acestei obsesii sa renunte la numeroase prietenii, pentru a rezolva acest caz la care lucreaza dar si pentru a creste din punct de vedere profesional. Kenny si Eve au avut mereu o relatie minunata insa aceasta relatie este pusa acum la grea incercare. Insa toate relatiile sale sunt in ultima vreme puse la incercare, dintr-un motiv sau altul.

Relatia dintre Eve si Villanelle va fi cu siguranta mai intensa in acest nou sezon. Pentru Eve aceasta nu mai este o simpla urmarire ci o dorinta de a afla ce relatie ar putea sa aiba cu ea. Aflate in aceeasi incapere, energia este imensa. Cele doua sunt ca doua scantei care se aprind atunci cand sunt impreuna insa care au nevoie una de alta.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *