iPhone XR 2019 – preț și alte zvonuri

Conform Apple, XR este modelul de iPhone care s-a bucurat cel mai tare de succes. Se pare ca societatea prevede lansarea unui XR 2 care vine in doua noi culori.

Incepand cu anul 2018, Apple si-a diversificat gama de smartphone-uri odata cu lansarea a trei noi modele in toamna anului trecut, printre care popularul XR. Un iOS puternic intra in dotarea acestuia din urma si este un model mai ieftin decat XS si XS Max, lansate in acelasi timp. De la lansarea lui XR, fanii Apple sunt nerabdatori sa ii descopere succesorul. Va lansa Apple un XR 2 pana la sfarsitul lui 2019? Cu ce va semana acesta? Care sunt caracteristicile sale tehnice? In acest articol am adunat toate informatiile si zvonurile cu privire la XR 2019.

Data probabila a lansarii – septembrie 2019. Cel mai probabil raspuns la intrebarea cand va fi lansat noul XR 2 2019 este septembrie 2019, cu alte cuvinte la un an de la lansarea modelului original. Ar urma sa fie disponibil in magazine incepand cu sfarsitul lunii septembrie sau inceputul lui octombrie.

Pretul lui iPhone XR. Pretul lui iPhone XR actual este de 855,28 euro cu 64 GB spatiu de stocare. Pret care se va ridica la 917,68 euro pentru 128 GB si la 1027,68 euro pentru 256 GB. Ne asteptam ca succesorul sa se afle cam in acelasi segment de pret, deoarece succesul imens de care s-a bucurat modelul XR ii justifica pretul. Acesta din urma este inferior celui afisat de iPhone XS, chiar daca caracteristicile sunt cam aceleasi.

Designul lui iPhone XR2. O alta atractie a lui XR este data de gama de culori pe care o propune. Apple a declinat aceasta gama in mai multe culori (negru, alb, Product (red), albastru, galben, corail) spre deosebire de XS si de XS Max (argintiu, gri sideral, auriu). Aceasta diversitate de culori a fost in egala masura aplicata si pentru iPhone 5c. Pentru aceasta a doua generatie de iPhone XR, ne place sa ne gandim ca vor fi propuse cam aceleasi culori.

Caracteristici si functionalitati noi. Reteta castigatoare a anului 2018 consta in pierderea unei caracteristici vedeta dupa care cateva compromisuri cheie pentru a gasi un echilibru intre un pret relativ rezonabil si performante ridicate. Ecranul este de 61, inchi, LCD. In plus, XR este dotat cu un singur aparat foto in partea din spate, spre deosebire de aparat foto dublu in cazul lui XS. Zvonurile sustin ca XR 2019 ar putea fi echipat cu un ecran OLED insa nu se stie inca. Procesorul va fi unul A13, mai rapid decat A12 bionic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?