iPhone XI – un nou concept ultra realist pentru iPhone

iPhone-ul anului 2019 se presupune ca poarta numele de iPhone XI si este asteptat undeva in luna septembrie. Insa, cum se intampla adesea cu produsele Apple, acest smartphone atata imaginatia si fantezia curiosilor si fanilor Apple. Canalul ConceptsiPhone a decis sa ofere propria sa versiune, cum considera ei ca ar arata acest nou iPhone lansat de Apple anul acesta.

Pentru asta, designerii s-au bazat pe ultimele informatii lansate, pentru un rezultat cat mai realist cu putinta. Acest iPhone XI este astfel dotat cu un procesor Apple A13 Bionic de5 sau 6 GB ROM si cu o baterie de 3874 mAh. In ceea ce priveste partea din fata, avem un ecran de 6,4 inchi cu o rezolutie de 2888X1440 pixeli. Insa pe spatele aparatului se afla veritabila noutate. Pentru prima data in istorie, un smartphone Apple beneficiaza de prezenta unui aparat foto triplu (14, 14 si 12 MP), zvonurile in acest sens circula de mai multa vreme insa abia acum s-au confirmat informatiile in mod oficial. Modulul este dispus sub forma de patrat, cu un flash LED in plus.

Ecranul lui iPhone XI ar trebui sa fie unul mai usor si mai fin decat cel al lui iPhone XS spre exemplu. Acest lucru este posibil datorita noului ecran OLED produs de Samsung care beneficiaza de tehnologia Y-OCTA. Dupa cum spuneam mai sus, noul iPhone urmeaza sa fie dotat cu un aparat foto triplu situat in partea dorsala cu un flash LED, pe langa cele trei aparate foto. Un nou procesor A13 ar trebui sa vada lumina zilei in 2019. Conceput tot de catre TSMC, acesta ar trebui sa imbunatateasca performantele acestui flagship. Conform mass-media din Coreea, urmatoarele iPhone scoase pe piata ar putea fi compatibile cu Apple Pencil. O noua versiune a sistemului de exploatare Apple iOS va fi lansata in acelasi timp cu noul iPhone. Versiune ce va fi insotita de numeroase functionalitati inedite.

Bineinteles, oricat de realist ar parea, acest concept s-ar putea dovedi a fi destul de indepartat de realitate, de varianta finala a telefonului. Raspunsul il vom afla in cateva luni, dupa lansarea oficiala a telefonului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?