Idei de ținute pentru plajă

Deja începe să miroasă a vacanţă, a plajă, a soare, a mare…. Şi pentru că eşti o fashionistă înrăită, şi la plajă trebuie să fii cea mai frumoasă şi mai stilată. Iată câteva idei cool trendy, elegante şi sublime de ţinute pentru plajă care te vor pune cel mai bine în valoare în vara anului 2016.

Rochiile pentru plajă. Acestea trebuie să fie lejere, colorate, scurte sau lungi, asemănătoare cu o tunică… alege una cu motive, într-o culoare estivală cât mai aprinsă pe care nu o porţi de obicei prin oraş. Rochia de plajă ideală este cea tip portofel pe care o poţi petrece foarte uşor peste costumul de baie. Sau rochia tip cămaşă cu nasturi în faţă. Mai poţi miza şi pe o rochie foarte lungă, fluidă cu un decolteu adânc în spate.

Pantalonii scurţi. Poţi miza pe pantalonii foarte scurţi, pe bermude sau pe salopete care sunt mult mai lejere, mai practice, care nu ocupă foarte mult loc în valiză şi care sunt foarte trendy.

Un pareo colorat. Celebrele pareo sunt foarte uşor de purtat. Se pot înnoda aşa cum vrei pentru a obţine cele mai frumoase ţinute, sunt colorate, se pot asorta cu costumul de baie şi te vor ajuta să araţi ca o sirenă pe plajă. Sunt foarte lejere, din cele mai fluide materiale, cu degradeuri, cu motive etnice sau extrem de colorate.

Tunicile. Tunicile de plajă sunt surorile mai mici ale rochiilor de plajă. Sunt prea scurte de purtat prin oraş, dar arată minunat alături de costumele de baie. Cele cu imprimeuri colorate precum motivele tropicale sau etnice, cele croşetate sau cele simple cu detalii care fac diferenţa te vor pune cel mai bine în valoare. Broderiile te vor ajuta să ai cel mai glamour look.

Care va fi ţinuta ta preferată?

Un comentariu la „Idei de ținute pentru plajă

  1. R.I.P.D. (2013) Watch Series
    Povestea si ideea filmului e foarte faina, adeventura si thriiler-ul se resimte, nu am ce sa ii reposez, singurul minus ar fi ca ar fi fost ca in cele 01.30:00 minute sa fi fost mai multa actiune cu monstrii si mai putina vorbarie. Nota personala : 9/10.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?