Idei de ținute alături de celebrii deja Nike Cortez

Adidaşii Nike Cortez sunt celebrele modele de adidaşi din anii 1990 care au marcat adolescenţa multora dintre noi. Dar se pare că în 2016 au reapărut şi că sunt din ce în ce mai în vogă.

Reperaţi pe toate paginile de Instagram ale bloggeriţelor fashioniste, acest model mitic de adidaşi sunt veritabili it-shoes pentru vara anului 2016. Bine, bine. Da cum se poartă oare?

Un look casual. Mizează pe o ţinută clasică. Adică poartă adidaşii Nike Cortez cu virgulă roşie alături de o pereche de blugi skinny şi de o vestă army purtată peste un top alb simplu. Un top mai girly cu detalii precum fundiţele sau volănaşele te va ajuta să aduci mai multă clasă ţinutei.

Un look urban cool. Combinaţia de geacă bomber plus adidaşii Nike Cortez în nuanţe de verde fluo, blugii albi şi cămaşa din denim dau cea mai frumoasă ţinută urban cool pentru zilele mai răcoroase de vară. Adidaşii în nuanţe de galben sunt şi ei o idee bună pentru a pune ţinuta în valoare.

Un look clasic. O cămaşă chambray în nuanţe de albastru deschis, înnodată în talie, o pereche de blugi albi destroy şi o pereche de adidaşi Nike Cortez în nuanţe de alb dau cea mai frumoasă ţinută so nineties.

Un look sporty. Adică un tricou mai sport sau un sweat, o pereche de blugi sau pantaloni scurţi din denim şi o pereche de adidaşi Nike Cortez simpli. O ţinută mai minimalistă dar de efect. Poţi pune totul în valoare cu cele mai potrivite accesorii.

Un look trendy. Cele care adoră să amestece stilurile şi genurile pot purta faimoşii adidaşi Nike Cortez la o ţinută mai trendy. Adică la o vestă camel purtată la un total look alb. Ochelarii de soare cat eye sunt cireaşa de pe tort.

Un comentariu la „Idei de ținute alături de celebrii deja Nike Cortez

Faci un comentariu sau dai un răspuns?