Good Doctor sezonul 4: un personaj important se reîntoarce

Se pare ca Beau Garret va relua rolul lui Jessica Preston, fosta avocata a spitalului si fosta iubita a lui Neil Melendez, cu ocazia unui episod dublu de deschidere a sezonului 4.

Un vechi personaj se pregateste sa se reintoarca in serialul medical de succes. Conform site-ului american TVLine, Jessica Preston, interpretata de actrita Beau Garrett va reveni pe holurile spitalului Saint Bonaventure cu ocazia primului episod al sezonului 4, divizat in doua parti care va fi difuzat luni, 2 noiembrie pe canalul ABC in Statele Unite ale Americii.

Fanii serialului Good Doctor nu au uitat cu siguranta de Jessica Preston care lucra ca avocata in interiorul spitalului inca de la difuzarea primului episod al serialului, in 2017 si, care, in egala masura forma un cuplu cu Neil Melendez in prima jumatate a sezonului 1. Odata relatia incheiata, Jessica a inceput sa isi piarda din importanta in sanul intrigii – singura sa legatura cu restul personajelor era prietenia cu doctorul Glassman si a ajuns sa fie indepartata de scenaristi incepand cu finalul sezonului 1. Drept urmare, cei care urmaresc serialul nu au mai vazut-o pe actrita de mai bine de doi ani pe micul ecran.

Nu se stie inca daca Beau Garrett va fi prezenta doar in aceste doua episoade de deschidere a serialului ca si invitat de onoare sau daca personajul sau ar putea in egala masura sa apara si in alte episoade al noului sezon din serialul Good Doctor. Oricum ar fi, fanii spera sa o vada mai des pe actrita, in mai multe episoade. Se pare ca revenirea actritei in serial se va afla in stransa legatura cu moartea lui Melendez, ucis in urma unui cutremur care a lovit San Jose la finalul sezonului 3. O pierdere tragica care ar trebui sa aiba consecinte importante asupra lui Claire si ar trebui sa o afecteze si pe Jessica intr-un fel sau altul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *