Coborâre întunecată 2 – continuarea din 2009

Prima parte a filmului prezinta un grup de sase fete dornice de aventuri extreme in minele vechi de peste 100 de ani in care se afla creaturi ce intrunchipeaza niste fiinte canibale ale pesterii cu auz si miros foarte bine dezvoltat. Creaturile ucid rand pe rand cateva fete din grup doar una reusind sa gaseasca iesirea.

Partea a doua a filmului urmareste aceeasi poveste, si anume, creaturile infioratoare. Sarah, caci practic ea este singura supravietuitoare, se trezeste intr-o camera de spital si fara prea multe amintiri din ultimele zile.

Prietenele ei sunt date disparute si ea este interogata de serif si ajutorul acestuia pentru a putea afla ce s-a intamplat cu celelealte fete.

Pe corpul si hainele fetei se gasesc urme de sange ce nu-i apartine lucru ce o plaseaza instant in randul suspectilor in cazul disparitiei fetelor.

Politistulcare ancheteaza disparitia tine descoperirea privata si mobilizeaza cateva persoane printre care si pe Sarah si hotaraste sa se reintoarca in minele vechi pentru a face o reconstituire a tot ceea ce s-a intamplat.

Convins fiind ca Sarah si-a ucis prietenele dar fara a vea si un temei, o obliga sa ia parte la aceasta actiune si o duce din nou in pestera din care a scapat cu greu.

Ca si in prima parte a filmului, un cutremur in catacombe da startul actiunii si dezbina grupul format din politist, trei alpinisti, ajutorul politistului (Rios) si Sarah.

Cum era de asteptat, Sarah incepe sa isi aminteasca tot ce s-a intamplat in momentul in care vede una dintre creaturiile pesterii si se indeparteaza de grup apeland la violenta.

Mare parte dintre cei care iau parte la coborarea in mine, vad pericolul si se conving de cat de periculoase sunt creaturile din pestera insa mult prea tarziu deoarece incep sa fie rand pe rand.

In prima parte a filmului 123movies, cea care vine cu ideea de a explora acele galerii este Juno si tot ea este ranita de Sarah dupa ce afla ca a ucis-o pe una dintre fete, insa crima se intampla pe fondul unui soc si al adrenalinei.

Se dovedeste ca Juno a reusit sa supravietuiasca cateva zile in pestera fara sa fie sfasiata de creaturi si se regeseste cu Sarah si Rios incercand impreuna sa gaseasca drumul spre iesire.

Ftele gasesc in cele din urma locul prin care monstrii ieseau sa vaneze la suprafata insa este destul de dificil sa se strecoare prin acea gura de iesire. O singura persoana reuseste sa iasa, mai excat Rios, ajutorul politistului, dupa ce Sarah si Juno se sacrifica si sfarsesc sfasiate de creaturi.

Finalul este unul absurd deoarece presupune sa pierzi 90 de minute sa te concentrezi pe film ca la final si ultima supravietuitoare sa moara ucisa de un batranel cu o lopata.

Batranul relateaza la inceputul filmului ca si bunicul lui a pierrit in pesterile acelea ceea ce dovedeste ca stia despre acele creaturi. Filmul merita, atat partea 1 cat si partea 2 insa finalul lasa de dorit, dar este totusi unul realist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *