Cele mai populare destinații turistice, prezente pe Instagram

Oare cine nu viseaza sa isi impresioneze prietenii si toti abonatii de pe Instagram, in vacanta mai ales? Uneori insa, gasirea unui loc ideal pentru o sedinta foto pentru Instagram poate sa fie o sarcina destul de dificila. Iata insa care sunt cele mai bune locuri din lume pentru a face poze de neuitat cu care sa te lauzi mai appoi pe retelele sociale.

Kuweit. Daca iti doresti sa obtii cele mai frumoase poze pentru Instagram si daca ai ajuns prin Kuweit, trebuie neaparat sa ajungi pe la Green Island sau la Souk Al Mubarakeya.

Taiwan. Taiwan este supranumita « inima Asiei ». Are o multime de locuri animate si numai bune pentru a face poze pentru Instagram. Daca calatoresti de obicei cu un buget mai limitat, o poti adauga pe lista ta.

Irlanda. Biblioteca Trinity din Dublin va incanta pe toti fanii Harry Potter si nu numai.

Bahrein. Pentru cele mai enigmatice si mai increbibile poze, aici trebuie sa ajungi.

Suedia. Suedia, cu capitala sa Stockholm, este o destinatie foarte animata. Iar capitala, supranumita si Venetia Nordului, are un farmec unic, cu numeroase atractii si cladiri emblematice.

Santorini. Santorini nu este doar una din cele mai fotografiate insule din Grecia, ci este si una din cele mai fotografiate din lume.

Brazilia. Lisabona, capitala Braziliei este cel mai popular oras de aici. fa deci o poza demna de Instagram imortalizand unul din numeroasele sale tramvaie in nuante de galben.

Dubai. Daca esti in cautare de o destinatie foarte glamour, cu siguranta ca Dubai trebuie sa fie primul lucru care sa iti vina in minte. Un oras luxos demn de cele ma frumoase poze.

Africa de Sud. Peisaje care iti vor taia respiratia, safari si o frumusete naturala fara sfarsit. Africa de Sud este un vis devenit realitate pentru fiecare utilizator Instagram.

Hong Kong. Neoane luminoase, o multime de zgari-nori uriase care brazdeaza orizontul si o scena culinara vibranta… iata de ce aceasta destinatie atage o multime de turisti.

Canada. Daca vrei sa realizezi cele mai superbe poze cu natura pentru Instagram, aici trebuie sa ajungi. Munti si peisaje magnifice si o destinatie estivala fantastica.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?