Ce să faci și ce să nu faci în campania de SEO

Exista mai multe DO si DON’T recomandate in SEO si vom incerca sa le prezentam pe cele mai importante dintre ele.

Ce sa faci?
Scrie și scrie– acesta este un sfat important. Atata timp cat oferi motorului de cautare cele mai bune informatii intr-un mod cat mai natural si cat mai usor de citit vei fi considerat o prezenta online care ofera informatie relevanta, deci ceea ce cauta botii algoritmilor motoarelor de cautare, motiv pentru care va fi imposibil sa nu fii bine vazut.

Optimizeaza site-ul on-page – ai grija la meta titluri si meta descrieri si fa tot posibilul ca acestea sa nu fie duplicate. Nu folosi aceleasi elemente meta in tot site-ul pentru ca botilor nu le place.

Optimizeaza continutul – acorda atentie H-urilor, densitatii de cuvinte cheie si paginatiei. Textul tau trebuie sa fie cat mai usor de citit atat de utilizatori, cat si de botii motoarelor de cautare.

Creaza continut original – fa tot posibilul ca articolele pe care le publici pe site sa fie 100% originale. Asta nu inseamna ca informatia trebuie sa fie complet noua, pentru ca ar fi imposibil, insa textul nu trebuie sa fie copy paste. Reformuleaza si fa sinteze, documenteaza-te si vei reusi.

Ce sa nu faci?
Nu copia continut – dupa cum am spus si mai sus, motorului de cautare nu ii place continutul copiat si vei fi penalizat pentru plagiat.

Nu face keyword stuffing – nu repeta exagerat cuvantul cheie vizat. De asemenea, motorului de cautare nu ii place. O densitate foarte mare de cuvinte cheie va face ca site-ul sa fie foarte greu de citit, imposibil chiar si textul va fi teranjant.

Nu cumpara linkuri in directoare. Aceasta este o metoda foarte veche de achizitionare a backlinkurilor si este depunctata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *