Câteva idei de seriale care îți vor urca moralul

Daca iti vine foarte greu sa stai acasa atunci cand esti bolnav, iti prezentam in acest articol cateva idei de seriale „feel good” care te vor ajuta sa treci mai repede peste perioadele mai grele si care iti vor urca cu siguranta moralul.

Friends. Din categoria serialelor indemodabile si atemporale precum „Will and Grace”, „How I Met Your Mother” sau „Newgirl”, mai exista si „Friends”, readus in atentia adolescentilor de azi si bucurandu-se de acelasi succes, fara doar si poate. Ocazia ideala deci de a revedea si tu celebra gasca de colocatari de la New York. Printre iubiri, joburi, familie, prieteni, Rachel, Monica, Chandler, Ross, Joey, Phoebe si Ross isi traiesc viata cu 100 de km pe ora in orasul care nu doarme niciodata.

Gilmore Girls. Din categoria altor seriale devenite clasice, exista si serialele centrate pe teme familiei precum „Modern Family” sau „Desperate Housewives”. Dar cel care este un adevarat balsam pentru inima este cu siguranta serialul „Gilmore Girls”. Poti reintra deci in orasul micut Stars Hollow din Connecticut. Printre locuitorii sai foarte „colorati” se numara si Lorelai Gilmore si fiica sa Rory. Mama sa si fiica, intre care nu exista decat 16 ani, sunt cele mai bune prietene. Si in afara de relatia lor foarte frumoasa, exista intre ele o multime de replici adorabile.

Brooklyn Nine- Nine. Adoram sa radem in fata unor seriale precum „Parks and Recreation”, „The Good Place” sau „Scrubs”. Si la fel ca si „Scrubs”, dar de data asta cu politisti, nu cu medici, exista „Brooklyn Nine-Nine”.

Glow. In categoria serialelor girl power care ne fac sa ne simtim bine dupa doar un episod, exista serialul „Glow”. Este vorba despre Ruth Wilder, o tanara actita care isi doreste sa devina celebra.

Future Man. Un serial SF te poate ajuta si el sa evadezi. Josh Futturman este un agent de intretinere care inca mai traieste cu parintii sai si care nu are o viata prea pasionanta, singurul sau hobby este sa joace jocuri. Si este activitatea care ii ocupa intreg timpul liber. In afara de asta, nimic de spus sau de semanalat. Pana cand intr-o zi, doi calatori din viitor il anunta de sfarsitul umanitatii. Cum va face deci fata extinctiei rasei umane? Va incerca deci sa salveze rasa umana si acest lucru devine din ce in ce mai pasionant.

The Bold Type. Este un fel de o versiune mai noua a serialului „Sex and The City” care urmareste viata de zi cu zi a lui Jane, Kat si Sutton, trei prietene new-yorkeze, care lucreaza pentru Scarlet, o prestigioasa revista de moda. Carierele si iubirile lor vor fi insa supuse la grele incercari. Dar, datorita prieteniei, viata va continua, chiar mai frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *