Atypical pe Netflix – de ce trebuie să urmărești acest serial?

Sam Gardner si pasiunea sa pentru pinguini se reintorce pe Netflix in al treilea sezon, disponibil incepand cu data de 1 noiembrie. Amestecand comedia cu emotia, acest serial este de neratat si va explicam in cele ce urmeaza de ce.

Despre ce vorbeste serialul Atypical?
In cautare de iubire si independenta, Sam, un tanar autist in varsta de 18 ani descopera problemele specifice trecerii la varsta adulta. Comic si dureros totodata, acest drum al descoperirii a lui insusi ii bulverseaza intreaga familie, al carei membri, confruntati cu schimbarile care le afecteaza propria existenta, isi pun aceasta intrebare fundamentala : ce inseamna sa fii normal?

Directia Universitate
In doar doua sezoane si 18 episoade, Sam si familia sa disfunctionala reuseste sa ne cucereasca gratie unei teme tratate cu sinceritate. In genul lui The Good Doctor, lansat in egala masura in anul 2017, Atypical vorbeste intr-un mod inteligent despre autism prin intermediul personajului sau principal, in incercarea de a veni cu o versiune credibila si sincera. Incepand cu data de 1 noiembrie deci, cele 18 episoade noi ale serialului apartinand lui Robia Rashid si-au facut aparitia intr-un mod destul de discret pe celebra platforma. Dupa ce l-am urmarit pe Sam la liceu, acum il regasim la universitate pentru un nou capitol din viata sa de adult. Distributia este in continuare excelenta, compusa din Keir Gilchrist, Jennifer Jason Leigh, Brigette Lundy-Paine sau Michael Rapaport. Acest al treilea sezon continua sa ne faca sa radem si sa ne emotioneze. Serialul nu abordeaza doar problematici legate de tulburarile neurologice ale lui Sam insa in egala masura si alte subiecte interesante, universale, prin intermediul personajului principal, care ramane inainte de toate un student care descopera realitatea dura a universitatii precum si anturajul (emotii amoroase, separare, conflict, depresie).

Sam, o pasiune pentru pinguini. Personajele atasante si autentice din Atypical reprezinta fara indoiala unul din punctul forte al serialului. Amuzant, Sam se vede obligat sa iasa in mod constant din zona sa de confort pentru a infrunta lumea exoerioara si pentru a-si atinge obiectivele pe care si le-a fixat, acela de a fi acceptat la universitate in cel de-al treilea sezon. Pentru asta, tanarul poate conta intotdeauna pe sprijinul parintilor sai si pe sora sa Casey cu care are o relatie de complicitate. In jurul sau graviteaza o serie de personaje surprinzatoare precum cel mai bun prieten al sau, Zahid sau iubita sa Paige care are si ea de infruntat o multime de provocari in acest nou sezon.

Atypical este o mica comoara de descoperit de urgenta. Daca inca nu l-ai urmarit, acest serial te va fermeca fara indoiala datorita prospetimii si sinceritatii sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *