5 plaje cu nisip roz unde să lenevești

Din Italia, trecand si prin Indonezia sau Bahamas, iata care sunt plajele cu nisip roz pe care sa le descoperi neaparat in 2019 ale caror peisaje iti vor taia cu adevarat respiratia.

Daca apele cristaline si nisipul alb nu sunt de ajuns pentru a-ti satisface nevoile in calitate de turist, am selectionat pentru tine cateva plaje cu nisip roz care te vor incanta cu siguranta. Rare, inedite si cu adevarat remarcabile, aceste destinatii te vor face sa visezi cu siguranta.

Pink Sand, Bahamas. Fara indoiala este una din plajele roz cele mai cunoscute din lume. Situata pe Harbour Island, acest mic colt de paradis se intinde pe 5 km. Culoarea roz a nisipului nu este una iesita din basm, ci este rezultatul descompunerii foraminiferelor, insecte coraliene microscopice, cu o carapace in nuante de roz, care traiesc in recifi si odata ce mor, esueaza pe plaja si se amesteca cu nisipul.

Pantai Merah, Insula Komodo. In Indonezia, pe Insula Komodo, se ascunde in mod evident, faimosul Dragon de Komodo, cea mai mare soparla in viata din lume. Dar insula mai detine inca o minune a lumii- Pantai Merah, o plaja cu nisip roz. Un loc cu adevarat magic.

Pfeifer Beach, California. O insula ramasa secreta timp de foarte multa vreme, este cu siguranta cel mai subestimat litoral din intreaga parte de Vest a Statelor Unite. Un fel de bolta stancoasa domina locul, facandu-l si mai feeric.

Crane Brach, Barbados. Marginita de faleze inalte, la fiecare extremitate a plajei si un recif de corali care o protejeaza de valurile puternice, Crane Beach din Diamond Valley este una din cele mai frumoase plaje din lume. Vei putea profita aici de cel mai relaxant, dar si de cel mai linistitor loc.

Plaja Elafonissi, Grecia. Considerata una din cele mai frumoase plaje din lume, foarte multa vreme, plaja Elafonissi, din Creta, seduce foarte multa lume care vine sa ii admire frumusetea. Din pacate insa, nisipul roz este din ce in ce mai putin tocmai din cauza lor, a celor care duc in buzunare acasa, nisipul roz.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?