3 trucuri pentru a-ți regăsi calmul interior

Cum ar fi daca ai incerca sa iti regasesti calmul interior foarte repede? Sau cum ar fi daca ai putea incetini ritmul foarte rapid al vietii tale pentru a sta cateva clipe si pentru a savura din plin viata? Si in loc sa fii agitata sau stresata, sa incerci sa te bucuri de seninatate si de un calm interior minunat?

Accepta faptul ca nu poti fi buna, mai mult sau mai putin. In societatea noastra actuala, traim intr-o lume a separarii si a provocarilor zilnice. Ni se spune sa fim mai fericite, mai sanatoase, mai vesele, mai bune, mai competitive, sa avem o alimentatie mai echilibrata… pe scurt, suntem provocate sa fim perfecte.

Dar oare nu am putea pur si simplu sa ne acceptam asa cum suntem si sa ne iubim exact asa cum suntem? De ce trebuie sa atingem neaparat perfectiunea? Accepta faptul ca nu esti mai mult, mai buna sau mai putin buna. Ci doar ca esti o versiune magnifica a propriei tale persoane. Pentru asta ai nevoie de curaj si de bunavointa.

Ai nevoie de foarte mult timp pentru tine. Un lucru destul de dificil in societatea noastra, dar necesar. Regularitatea este primordiala de practicat si pentru a te amuza si a reveni intr-o stare de calm interior. Unii spun chiar ca « daca nu ai 10 minute macar pentru tine in fiecare zi, atunci nu e bine ».

Deci da-ti macar 10 minute in fiecare zi pentru a medita, a desena, pentru a incetini timpul, pentru a canta la un instrument, pentru a canta sau dansa… fiecare pas inspre starea ta de bine este extrem de important.

Important nu este sa fii o persoana mai bogata, mai recunoscuta, mai iubita sau mai slaba… ce iti poate schimba viata se afla exact in fata ta atunci cand te uiti in oglinda- reflexia ta.

Ai dreptul la fericire. Daca iti vei autoriza anumite pauze in fiecare zi, vei descoperi o mai buna intalnire cu tine insati in afara performantei de a fi o persoana perfecta. Ai dreptul de a fi cea mai fericita chiar daca inca mai cauti un sens pentru viata ta.

Un comentariu la „3 trucuri pentru a-ți regăsi calmul interior

  1. in care a crezut fmovies.to omul s-a prabusit odata cu acest om, nimic numai este plauzibil, totul este un mare fals si foarte multe intrebari cu putine rapunsuri pentru ca nici el nu stie ce se intampla cu el. Fiecare reactioneaza in felul lori, unii raman distruisi, uimiti, nu cred nicio vorba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *